WHAT PEOPLE SAY

Laure Rabaey 

Yvonne is een dynamische enthousiaste dame en die mooie persoonlijke eigenschappen straalt ze ook uit tijdens haar yogalessen. Ze werkt professioneel, is steeds goed voorbereid en komt rustig en zelfverzekerd over zowel bij de ontvangst als tijdens de les. Yvonne voorziet de nodige toelichting bij de houdingen en laat iedereen op zijn/haar niveau aan de les deelnemen en ondersteunt waar nodig. Zo geeft ze haar eigen persoonlijke touch en kijk op yoga mee. Je hoeft helemaal niet vertrouwd te zijn met yoga om tijdens haar lessen tot jezelf te komen en de ervaringen ook naast de mat te kunnen meenemen. Anderzijds vinden ook ervaren yogi zeker voldoening bij haar op de mat of in het doek. Yvonne is een gedreven, leergierige dame die in staat is haar kennis zowel tijdens privélessen als lessen in bedrijfscontext over te brengen. Een aanrader om met haar samen te werken!

Lynn Delameilleure

In het kader van een sportevenement in het bedrijf waren we op zoek naar een leuke yogaleraar om yoga op verplaatsing te geven en via via kwamen we bij Yvonne terecht.
Yvonne was uiterst behulpzaam en had een duidelijk antwoord op al onze vragen tijdens het boeken. Op de dag van de yogales was Yvonne een halfuurtje op voorhand aanwezig om alles klaar te zetten en alle deelnemers te ontvangen. Yvonne had een mooie les voorbereid met focus op alle spiergroepen die voor problemen kunnen zorgen bij een bureaujob. Alle deelnemers (zowel gevorderden als beginners) waren achteraf heel enthousiast en vooral: zen! 
De yogales van Yvonne was toegankelijk voor alle deelnemers en Yvonne stond iedereen bij waar nodig, een echte aanrader dus! Ook heel handig is dat Yvonne ook in yogamatjes voorziet indien nodig. Kortom, een allround aangename en rustige yogales, geschikt voor alle niveaus, zowel als individu of als bedrijf.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 by Vitality Warehouse - Yvonne König - (Koksijde)  - hello@vitalitywarehouse.be